domingo, 15 de enero de 2012

CAP DE SETMANA DE FORMACIÓ A LA FUB

Dintre del cursos de Formació continuada, concretament el de fisioteràpia traumatològica aquest passat divendres i dissabte ha estat el torn per la meva intervenció: "Actualitzacions en l'abordatge Fisioterapèutic del Tractament de l'Espatlla".He tingut un grup molt participatiu i amb ganes d'aprendre, en breu espero poder penjar la seva foto aquí sota aquestes quatre ratlles. Aprofito novament per agrair-los el seu interès i actitud i dir-los unes paraules que ens va dir el meu psicòleg i amic Pep Marí (Cap de psicologia del Centre d'alt Rendiment Esportiu) en el VII Congrés de la Societat Catalano Balear de Fisioteràpia (http://www.scfisioterapia.cat/) , que crec que els hi poden ser de molta utilitat de cara a millorar en el tractament dels nostres pacients:

"Prediqueu amb l'exemple: Emocioneu-vos i heu d'emocionar"
 
" Fer treure la conclusió al vostra pacient"
 
" Identificar als pacients: donar-li a cadascu el que necessita"
 

A més també recordar-vos que en Pep ha tret un llibre recentment que es diu: "Aprender de los Campeones" de l'editorial Plataforma actual (http://www.amazon.es/Aprender-Los-Campeones-Plataforma-Actual/dp/8415115628), que recomano ja que crec que us pot ajudar a millorar el vostre rendiment.

2 comentarios:

  1. va ser un seminari genial!!! Ho vam passar molt bé i en vam treure molt i molt de profit!!!!
    Aconsello que tothtom segueixi aquest gran home!!!

    Gràcies Lluís!!

    ResponderEliminar
  2. Moltíssimes Gràcies Patricia!!! per les teves paraules. Jo m'ho vaig passar molt bé i celebro que us sigui d'utilitat.

    ResponderEliminar