domingo, 30 de noviembre de 2014

MÉS FORMACIONS I CONGRESSOS...

Seguim a un ritme trepidant i els mesos d'octubre i novembre han estat molt productius.
Dues Formacions més d'espatlla per terres Franceses a Perpignan i Nantes i ja en van 23.

I voldria destacar tres coses més, la primera edició del Curs Monogràfic d'espatlla a la Fundació Universitària del Bages a Manresa, la participació com a ponent al III Congrés Anual de Fisioteràpia Sin Red el dia 1 de novembre a Màlaga #1nfsr i un any més participant al Master de la FUB impartint la part de l'espatlla.

Estic molt content de la celebració de la Primera edició del Curs Monogràfic d'espatlla a Manresa, es va dur a terme els dies 25,26 d'octubre i 14,15 de novembre. Vaig poder gaudir d'un gran grup de Fisioterapeutes molt motivat i que de ben segur que seguirem fent coses plegats en un futur inmediat.El Congrés a Màlaga era molt original, es tractava de tractar un pacient en directe com si l'estiguessis tractant a la consulta, amb la diferència que hi havia 150 persones mirant-nos, i llavors per la tarda explicar el que havía fet, mitjançant el raonament clínic. A més es feia participar als assistents de manera activa tot fent-los preguntes i les podien contestar amb uns comandaments.

I aquí teniu la foto del Grup del Màster d'enguany a Manresa que també va ser un grup molt participatiu i motivat.

Aprofito aquestes quatre ratlles per agraïr la confiança a la FUB (Fundació Universitària del Bages) a la FSR (Fisioteràpia Sin Red) i al TM Institute.

No hay comentarios:

Publicar un comentario